Aktualny czas: 12-15-2017, 01:29 AM Witaj! (LogowanieRejestracja)


Witaj!
Aktualnie przeglądania forum jako gość. proszę Załóż konto lub zaloguj sie, aby mieć dostęp do pełnej funkcjonalności forum minecraft.


Subskrybuj:
Serwery Minecraft
Status Serwera Rodzaj serwera IP Wersja
SKYBLOCK N1.CRAFTSERVER.PL 1.6.4
PVP
STATYSTYKI WALK
PVP.CRAFTSERVER.PL 1.5.2
Survival RPG S1.CRAFTSERVER.PL 1.5.2
Survival+Skyblock+PVP S2.CRAFTSERVER.PL 1.5.2
Sky Block S3.CRAFTSERVER.PL 1.5.2
TeamSpeak 3 TS.CRAFTSERVER.PL TS 3
DOWNLOAD MINECRAFT POBIERZ MINECRAFT DOWNLOAD MINECRAFT
Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pytanie
Autor Wiadomość
Wislak_456 Offline
MODERATOR S1.CraftServer.PL
***

Liczba postów: 243
Dołączył: Aug 2016
Reputacja: 12 Dodaj Diaxa
Pomogłem? Daj Diaxa!
Post: #1
Pytanie
Witam
Chciałbym się zapytac: Mam VIP-a i podobno vip moze miec 3 /sethome.
Spytalem sie na serwerze kamcio106 jak ustawic.
Nastepnie za jakąś godzine chciałem ustawic 2 sethome. Wpisalem tak jak powiedzial kamcio ( /sethome 2) i wyszło mi ze Nie moge miec wiecej niz 1 domow)
SS: https://zapodaj.net/92a0efe89acc8.bmp.html
Mam nadzieje ze uzyskam odpowiedz na to pytanie
Z gory dziekuje
Pozdrawiam Wislak_456

Polecam S1.craftserver.pl Smile
01-08-2017 04:42 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Karolina
Kocham Minecraft

Liczba postów: 194
Dolaczyla: Jan 2012
Reputacja: 87


Serdecznie polecam:
AmfaX Offline
Spammer.. :D
****

Liczba postów: 318
Dołączył: Jul 2016
Reputacja: 15 Dodaj Diaxa
Pomogłem? Daj Diaxa!
Post: #2
RE: Pytanie
W swoim czasie błąd zostanie naprawiony.

Jeżeli chcesz mieć kilka home wpisujesz:
/sethome, chcesz kolejny? /sethome <nazwa>, następnie chcesz się przeteleportować na jakiś z nich to wpisujesz /home, wyskakuje Ci lista homów, i wpisujesz /home <nazwa>. Cool

Były Mod.. :>
01-08-2017 06:09 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości