Aktualny czas: 01-31-2023, 09:38 PM Witaj! (LogowanieRejestracja)


Witaj!
Aktualnie przeglądania forum jako gość. proszę Załóż konto lub zaloguj sie, aby mieć dostęp do pełnej funkcjonalności forum minecraft.


Zapraszamy Was na Nasze Serwery 1.8-1.16+! Adresy IP:
MINESERWER.PL
MINEFOX.PL
MCSURVI.PL
BESTRPG.PL
WARZ.PL



Zamów polubienia, subskrypcje, obserwujących na youtube, facebook lub instagram!
Wybij się!


Subskrybuj:
Serwery Minecraft
Status Serwera Rodzaj serwera IP Wersja
SKYBLOCK N1.CRAFTSERVER.PL 1.6.4
PVP
STATYSTYKI WALK
PVP.CRAFTSERVER.PL 1.5.2
Survival RPG S1.CRAFTSERVER.PL 1.5.2
Survival+Skyblock+PVP S2.CRAFTSERVER.PL 1.5.2
Sky Block S3.CRAFTSERVER.PL 1.5.2
TeamSpeak 3 TS.CRAFTSERVER.PL TS 3
DOWNLOAD MINECRAFT POBIERZ MINECRAFT DOWNLOAD MINECRAFT
Wątek zamknięty 
 
Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
O nie!!!
Autor Wiadomość
revel Offline
Moderator
*****

Liczba postów: 2,181
Dołączył: Jan 2015
Reputacja: 188 Dodaj Diaxa
Pomogłem? Daj Diaxa!
Post: #1
O nie!!!
Witam i proszę o radę. Dziś gdy grałem na PC wyłączyli prąd po 1h włączyli włączyłem kompa i co nie działa monitor niby chodzi ale nie wyświetla ekranu podłączyłem 2 inne monitory i to samo możliwe ,że coś z komputerem ale nwm co pomóżcie nawet to na tel mi nie działa.

revel
GlobalnyModerator Sieci CraftServer

SUBSKRYBUJ
- https://www.youtube.com/channel/UC3fmB4p...nmjvPk-L2g

Gitara Siema Big Grin
07-19-2015 08:20 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Karolina
Kocham Minecraft

Liczba postów: 194
Dolaczyla: Jan 2012
Reputacja: 87


Serdecznie polecam:
KalisPro Offline
Administrator
*******

Liczba postów: 615
Dołączył: Mar 2013
Reputacja: 94 Dodaj Diaxa
Pomogłem? Daj Diaxa!
Post: #2
RE: O nie!!!
jesli kopmuter sie włacza ale nic nie pokazuje na monitorze mozliwe ze spalila sie karta graficzna, mozesz jeszcze sprawdzić podłączajac monitor do karty zintegrowanej, "tej na płycie głównej" jesli pc sie nie włacza to pewnie bezpiecznij sie spalił w zasilaczu.
Glosy: Jura (+1)
07-19-2015 08:36 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika
revel Offline
Moderator
*****

Liczba postów: 2,181
Dołączył: Jan 2015
Reputacja: 188 Dodaj Diaxa
Pomogłem? Daj Diaxa!
Post: #3
RE: O nie!!!
Komputer jest jakby włączony i monitor tez ale nie wyświetla.

I to wszystkie 3 monitory tak mają więc nwm co jest.

revel
GlobalnyModerator Sieci CraftServer

SUBSKRYBUJ
- https://www.youtube.com/channel/UC3fmB4p...nmjvPk-L2g

Gitara Siema Big Grin
07-19-2015 08:38 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Online1234 Offline
Posting Freak
*****

Liczba postów: 1,450
Dołączył: Jan 2015
Post: #4
RE: O nie!!!
Uuu lipka :< u mnie wczoraj prąd 5 razy wyłączali >,< się aby wkurzałem.
07-19-2015 09:58 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika
revel Offline
Moderator
*****

Liczba postów: 2,181
Dołączył: Jan 2015
Reputacja: 188 Dodaj Diaxa
Pomogłem? Daj Diaxa!
Post: #5
RE: O nie!!!
Dziś próbuje coś porobić może zacznie działać.Działa mi WiFi juz łapie oby się udało bo jak nie to lipa.

Teraz pytanie jak nie będę miał kompa jak na serwa będę wchodził? Sad

revel
GlobalnyModerator Sieci CraftServer

SUBSKRYBUJ
- https://www.youtube.com/channel/UC3fmB4p...nmjvPk-L2g

Gitara Siema Big Grin
07-20-2015 09:37 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Online1234 Offline
Posting Freak
*****

Liczba postów: 1,450
Dołączył: Jan 2015
Post: #6
RE: O nie!!!
(07-20-2015 09:37 AM)revel napisał(a):  Dziś próbuje coś porobić może zacznie działać.Działa mi WiFi juz łapie oby się udało bo jak nie to lipa.

Teraz pytanie jak nie będę miał kompa jak na serwa będę w wchodził? Sad

Jeżeli go nie naprawisz to będziesz miał usprawiedliwienie.
07-20-2015 09:40 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika
revel Offline
Moderator
*****

Liczba postów: 2,181
Dołączył: Jan 2015
Reputacja: 188 Dodaj Diaxa
Pomogłem? Daj Diaxa!
Post: #7
RE: O nie!!!
Ok tylko jak nie naprawie to kasy na nowy nie mam. Chyba że mam inny i jak faktycznie się ta karta zepsuła to pójdę do naprawy i mi powymieniaja.

revel
GlobalnyModerator Sieci CraftServer

SUBSKRYBUJ
- https://www.youtube.com/channel/UC3fmB4p...nmjvPk-L2g

Gitara Siema Big Grin
07-20-2015 09:42 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika
SpeedDrift Offline
Phenom 4X JP
***

Liczba postów: 167
Dołączył: Mar 2014
Reputacja: 28 Dodaj Diaxa
Pomogłem? Daj Diaxa!
Post: #8
RE: O nie!!!
Jesli zepsuta karta to lepiej nowa kupic, juz do lepszych gier, mozliwe tez ze piksele powygasaly w monitorze. Karta lepsza 250 zl, monitor tez okolo tego Tongue

SpeedDrift, jest dumnym użytkownikiem CraftServer.pl Minecraft Server Serwery Minecraft od Mar 2014.
07-20-2015 12:30 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Jura Offline
lubie chlopcow
*****

Liczba postów: 1,560
Dołączył: Mar 2015
Post: #9
RE: O nie!!!
No raczej z monitorem się mu nic nie stało, bo mówi, że podłączał różne monitory ...
07-20-2015 01:00 PM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Online1234 Offline
Posting Freak
*****

Liczba postów: 1,450
Dołączył: Jan 2015
Post: #10
RE: O nie!!!
No to na 100% zjarała się karta graficzna Smile a mi kurde dziś znów prądy wyłączają już ze 3 razy mi wyłączyli :G i się trochę cykam że mi spali tą kartę jak tak robią...
07-20-2015 01:13 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Wątek zamknięty 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości