Aktualny czas: 07-23-2019, 02:23 PM Witaj! (LogowanieRejestracja)


Witaj!
Aktualnie przeglądania forum jako gość. proszę Załóż konto lub zaloguj sie, aby mieć dostęp do pełnej funkcjonalności forum minecraft.


Zapraszamy Was na Nasze Serwery 1.7-1.12.2! Adresy IP:
MINESERWER.PL
MINEFOX.PL
MCSURVI.PL
BESTRPG.PL


Subskrybuj:
Serwery Minecraft
Status Serwera Rodzaj serwera IP Wersja
SKYBLOCK N1.CRAFTSERVER.PL 1.6.4
PVP
STATYSTYKI WALK
PVP.CRAFTSERVER.PL 1.5.2
Survival RPG S1.CRAFTSERVER.PL 1.5.2
Survival+Skyblock+PVP S2.CRAFTSERVER.PL 1.5.2
Sky Block S3.CRAFTSERVER.PL 1.5.2
TeamSpeak 3 TS.CRAFTSERVER.PL TS 3
DOWNLOAD MINECRAFT POBIERZ MINECRAFT DOWNLOAD MINECRAFT
Wątek zamknięty 
 
Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Problem z WINDOWS 10
Autor Wiadomość
KanoGames Offline
Pomocnik
*****

Liczba postów: 892
Dołączył: Apr 2015
Reputacja: 102 Dodaj Diaxa
Pomogłem? Daj Diaxa!
Post: #1
Problem z WINDOWS 10
Siemka mam problem. Ostatnio wyszła darmowa aktualizacja systemu Windows z 7 na 10. Odkąd gram w Mc na 10 to przy poruszaniu myszką mam mega lagi i ścina mi grę. I mam takie pytanie co trzeba zrobić aby tak nie było :/ Mam nadzieję że ktoś też miał taki problem i mi pomorze Smile Gdy grałem na 7 to było wszystko Oki :/

KanoGames, jest dumnym użytkownikiem CraftServer.pl Minecraft Server Serwery Minecraft od Apr 2015.
08-08-2015 04:51 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Karolina
Kocham Minecraft

Liczba postów: 194
Dolaczyla: Jan 2012
Reputacja: 87


Serdecznie polecam:
vertaz Offline
Pozdrowienia dla koxów nq1
****

Liczba postów: 281
Dołączył: Apr 2015
Reputacja: 36 Dodaj Diaxa
Pomogłem? Daj Diaxa!
Post: #2
RE: Problem z WINDOWS 10
Mam dla ciebie 2 propozycje przeinstaluj system lub
Kup procenor plus karte pamieci komputera

Pomogłem?Daj plusa! Smile

vertaz, jest dumnym użytkownikiem CraftServer.pl Minecraft Server Serwery Minecraft od Apr 2015.
08-08-2015 06:27 AM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
KanoGames Offline
Pomocnik
*****

Liczba postów: 892
Dołączył: Apr 2015
Reputacja: 102 Dodaj Diaxa
Pomogłem? Daj Diaxa!
Post: #3
RE: Problem z WINDOWS 10
Na pewno da się to zrobić jakoś inaczej za Free :\ a nie będę zmieniał systemu to coś musi być w plikach mc :\

KanoGames, jest dumnym użytkownikiem CraftServer.pl Minecraft Server Serwery Minecraft od Apr 2015.
08-08-2015 06:38 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika
vertaz Offline
Pozdrowienia dla koxów nq1
****

Liczba postów: 281
Dołączył: Apr 2015
Reputacja: 36 Dodaj Diaxa
Pomogłem? Daj Diaxa!
Post: #4
RE: Problem z WINDOWS 10
Wiesz kano możesz zmienić i zgrac minecrafta na kompa Smile

Pozdrawiam vertaz

vertaz, jest dumnym użytkownikiem CraftServer.pl Minecraft Server Serwery Minecraft od Apr 2015.
08-08-2015 07:06 AM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
SKKF18 Offline
Member
***

Liczba postów: 115
Dołączył: Mar 2015
Reputacja: 18 Dodaj Diaxa
Pomogłem? Daj Diaxa!
Post: #5
RE: Problem z WINDOWS 10
Kano ja tak samo mam, sciągnij sobie program do fps albo jakiś txt to ci pomoże i tez się zaskoczyłem, że z 80 fps mam 20 ale sciągłem sobie program na fps, oraz txt i gotowe te 30 fps więcej jest zawsze coś.

SKKF18, jest dumnym użytkownikiem CraftServer.pl Minecraft Server Serwery Minecraft od Mar 2015.
08-08-2015 07:56 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika
TheKubaSa202 Niedostępny
Senior Member <-- ^^
****

Liczba postów: 616
Dołączył: May 2014
Reputacja: 53 Dodaj Diaxa
Pomogłem? Daj Diaxa!
Post: #6
RE: Problem z WINDOWS 10
KanoGames jesli nie masz optifine pobierz i wgraj sobie.

Polecam txt. pvp edit zwieksza liczbe fps o 10 - 20 fps . tu masz link Azsvi wybrobowal te txt i nwm czy z nich nie korzysta. Tu masz link:

http://download1688.mediafire.com/s7fs2w...p+edit.zip

Mi zadnych wirusow nie sciagnelo , chyba wiesz jak wgrac nie to napisz Big Grin

sorki za nie uzywanie ś ó czy podobnych ale tak pisze Big Grin chyba wszyscy wiedza o co chodzi.

Pozdro, SkillToPodstawa

TheKubaSa202, jest dumnym użytkownikiem CraftServer.pl Minecraft Server Serwery Minecraft od May 2014.
08-08-2015 08:04 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika
revel Offline
Moderator
*****

Liczba postów: 2,163
Dołączył: Jan 2015
Reputacja: 188 Dodaj Diaxa
Pomogłem? Daj Diaxa!
Post: #7
RE: Problem z WINDOWS 10
Zmień po prostu ustawienia graficzne mogę ci z tym pomóc ,mój kuzyn tak miał a jak zrobił to co kazałem zaczęło działać.
Wejdziesz na Skype będę ci mówił.

O ustawienia w MC chodzi.

revel
GlobalnyModerator Sieci CraftServer

SUBSKRYBUJ
- https://www.youtube.com/channel/UC3fmB4p...nmjvPk-L2g

Gitara Siema Big Grin
08-08-2015 08:55 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Azsvi Offline
Azsvi - n2 No-Life :)
*****

Liczba postów: 894
Dołączył: Jul 2015
Post: #8
RE: Problem z WINDOWS 10
Osobiście posiadam Windows 7 64x SP 1. Ale nie będę aktualizował do windows 10 z tego względu, iż mój dobry znajomy (Informatyk) stanowczo mi to odradza. Nawet wypisał mi cały wykres (jego) oceny windowsów.
08-08-2015 09:51 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika
KanoGames Offline
Pomocnik
*****

Liczba postów: 892
Dołączył: Apr 2015
Reputacja: 102 Dodaj Diaxa
Pomogłem? Daj Diaxa!
Post: #9
RE: Problem z WINDOWS 10
Ja też sporo czytałem na ten temat i o tym Windowsie 10 ale nawet sam mój znajomy mówił że to badziew no ale skoro jestem taki głupi :/ to nie posłuchałem :/

KanoGames, jest dumnym użytkownikiem CraftServer.pl Minecraft Server Serwery Minecraft od Apr 2015.
08-08-2015 02:23 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika
McUniversse Offline
Żółw Oceanu xD

Liczba postów: 160
Dołączył: Jun 2015
Post: #10
RE: Problem z WINDOWS 10
Mógłbym polecić ci program do skanowania wpisz w gogle cccleaner dowoland polecam go naprawdę swietny ( To nie jest żadna reklama po prostu chcę ci pomóc)
08-08-2015 02:43 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Wątek zamknięty 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości