Aktualny czas: 11-18-2018, 03:41 AM Witaj! (LogowanieRejestracja)


Witaj!
Aktualnie przeglądania forum jako gość. proszę Załóż konto lub zaloguj sie, aby mieć dostęp do pełnej funkcjonalności forum minecraft.


Subskrybuj:
Serwery Minecraft
Status Serwera Rodzaj serwera IP Wersja
SKYBLOCK N1.CRAFTSERVER.PL 1.6.4
PVP
STATYSTYKI WALK
PVP.CRAFTSERVER.PL 1.5.2
Survival RPG S1.CRAFTSERVER.PL 1.5.2
Survival+Skyblock+PVP S2.CRAFTSERVER.PL 1.5.2
Sky Block S3.CRAFTSERVER.PL 1.5.2
TeamSpeak 3 TS.CRAFTSERVER.PL TS 3
DOWNLOAD MINECRAFT POBIERZ MINECRAFT DOWNLOAD MINECRAFT
Wątek zamknięty 
 
Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Problem z GoToMonster
Autor Wiadomość
IronBoys Offline
Junior Member
**

Liczba postów: 10
Dołączył: Feb 2016
Reputacja: 0 Dodaj Diaxa
Pomogłem? Daj Diaxa!
Post: #1
Problem z GoToMonster
Witam, -Ja mam taki problem że gdy grałem na serwerze N1.craftserver.pl
napisałem na czacie GoTo ssi. Dostalem mute od GoToMonster nie pamiętam ale chyba na 9 minut,Dobra i grałem sobie miałem tą mute, i nagle ban za obraze graczy, jak mogłem obrazić gracza jak miałem mute ??GoToMonster tłumaczył że niby moja gildia wktórej jestem nazywa sie GoToPizda,
ale dlaczego ja dostałem bana? jak ja tylko w tej Gildii byłem ?? i GoToMonster zasugerował że to niby ja zmieniłem tą nazwę, ale to nie ja zmieniłem bo bym pamiętał nie byłem wtedy nawalony jak coś. :)
-Zróbcie coś z tym bo mam bana zanic.
Pozdrawiam

IronBoys, jest dumnym użytkownikiem CraftServer.pl Minecraft Server Serwery Minecraft od Feb 2016.
02-08-2016 08:31 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Karolina
Kocham Minecraft

Liczba postów: 194
Dolaczyla: Jan 2012
Reputacja: 87


Serdecznie polecam:
dragosGWL Offline
A CO JEŚLI WODA JEST MOKRA ?
***

Liczba postów: 217
Dołączył: Aug 2015
Reputacja: 28 Dodaj Diaxa
Pomogłem? Daj Diaxa!
Post: #2
RE: Problem z GoToMonster
Jeżeli dobrze pamiętam to ty miałeś moda w tej gildii xD , ale mnie nie było wtedy to się nie wypowiadam.

dragosGWL, jest dumnym użytkownikiem CraftServer.pl Minecraft Server Serwery Minecraft od Aug 2015.
02-08-2016 08:37 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika
IronBoys Offline
Junior Member
**

Liczba postów: 10
Dołączył: Feb 2016
Reputacja: 0 Dodaj Diaxa
Pomogłem? Daj Diaxa!
Post: #3
RE: Problem z GoToMonster
Owszem,Miałem moda ale 'komp12345' też to mogł zmienić.

IronBoys, jest dumnym użytkownikiem CraftServer.pl Minecraft Server Serwery Minecraft od Feb 2016.
02-08-2016 08:38 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika
dragosGWL Offline
A CO JEŚLI WODA JEST MOKRA ?
***

Liczba postów: 217
Dołączył: Aug 2015
Reputacja: 28 Dodaj Diaxa
Pomogłem? Daj Diaxa!
Post: #4
RE: Problem z GoToMonster
Wiesz , ważnym pytaniem jest czy był on wtedy na serwie ?

Ale jeżeli zajdzie potrzeba to administrator bez problemu może sprawdzić na konsoli kto to zrobił więc jeżeli kłamiesz to będziesz miał problem...

dragosGWL, jest dumnym użytkownikiem CraftServer.pl Minecraft Server Serwery Minecraft od Aug 2015.
02-08-2016 08:41 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika
GoToMonster Offline
Posting Freak
*****

Liczba postów: 995
Dołączył: Aug 2015
Reputacja: 194 Dodaj Diaxa
Pomogłem? Daj Diaxa!
Post: #5
RE: Problem z GoToMonster
(02-08-2016 08:31 PM)IronBoys napisał(a):  Witam, -Ja mam taki problem że gdy grałem na serwerze N1.craftserver.pl
napisałem na czacie GoTo ssi. Dostalem mute od GoToMonster nie pamiętam ale chyba na 9 minut,Dobra i grałem sobie miałem tą mute, i nagle ban za obraze graczy, jak mogłem obrazić gracza jak miałem mute ??GoToMonster tłumaczył że niby moja gildia wktórej jestem nazywa sie GoToPizda,
ale dlaczego ja dostałem bana? jak ja tylko w tej Gildii byłem ?? i GoToMonster zasugerował że to niby ja zmieniłem tą nazwę, ale to nie ja zmieniłem bo bym pamiętał nie byłem wtedy nawalony jak coś. Smile
-Zróbcie coś z tym bo mam bana zanic.
Pozdrawiam

Zanic powiadasz? i jeszcze te twoje głupie tłumaczenie,,nie byłem wtedy nawalony ''
Tylko ty byłeś wtedy na serwerze z tej Gildii i zmieniłeś nazwę.

http://zapodaj.net/b7de0593a3887.png.html

A tu dowód że masz moda tej gildi

http://zapodaj.net/0112de798d4b5.png.html

A i jeszcze ss zrobiony chwile po banie Wink który pokazuje że nikogo więcejz gildi nie było na serwerze


http://zapodaj.net/aaa258395dc2b.png.html

GoToMonster, jest dumnym użytkownikiem CraftServer.pl Minecraft Server Serwery Minecraft od Aug 2015.
02-08-2016 08:42 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika
IronBoys Offline
Junior Member
**

Liczba postów: 10
Dołączył: Feb 2016
Reputacja: 0 Dodaj Diaxa
Pomogłem? Daj Diaxa!
Post: #6
RE: Problem z GoToMonster
Dobrze..Po 1.Komp1234 też wtedy był na serwerze,mogł to też i on zmienić,Po 2.Te dowody nic nie znaczą,
i ten 3 ss to do kosza się nadaje komp mogł wyjść a ja wyleciałem z serwa bo bana dostałem.Tak wgl to wszystkie ss się do kosza nadają.
Pozdrawiam Wink

IronBoys, jest dumnym użytkownikiem CraftServer.pl Minecraft Server Serwery Minecraft od Feb 2016.
02-08-2016 08:54 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika
GoToMonster Offline
Posting Freak
*****

Liczba postów: 995
Dołączył: Aug 2015
Reputacja: 194 Dodaj Diaxa
Pomogłem? Daj Diaxa!
Post: #7
RE: Problem z GoToMonster
Nie było żadnego kompa.Zresztą można to sprawdzić w logach Wink byłes tylko ty z swojej gildji . Nie wciskaj mi kitu. Dałem ci mute ty nie mogłeś nic pisać to zmieniłeś nazwę gildi która mnie obrażała.

GoToMonster, jest dumnym użytkownikiem CraftServer.pl Minecraft Server Serwery Minecraft od Aug 2015.
02-08-2016 08:58 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika
IronBoys Offline
Junior Member
**

Liczba postów: 10
Dołączył: Feb 2016
Reputacja: 0 Dodaj Diaxa
Pomogłem? Daj Diaxa!
Post: #8
RE: Problem z GoToMonster
Ja nikomu kitu niewciskam, Smile
a więc tak trzeba zrobić sprawdzić w logach dobry pomysł.
a poresztą Ty masz nick GoToMonster a nie GoTo.
Pozdrawiam

IronBoys, jest dumnym użytkownikiem CraftServer.pl Minecraft Server Serwery Minecraft od Feb 2016.
02-08-2016 09:02 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika
dragosGWL Offline
A CO JEŚLI WODA JEST MOKRA ?
***

Liczba postów: 217
Dołączył: Aug 2015
Reputacja: 28 Dodaj Diaxa
Pomogłem? Daj Diaxa!
Post: #9
RE: Problem z GoToMonster
To jest już przesada , przecież każdy się domyśla o co Ci chodziło ( wszyscy do niego piszą. GoTo).

A tak dedykując dalej to ten post przed chwilą jest dla mnie głupim przyznaniem się ("a po resztą Ty masz nick GoToMonster a nie GoTo"), jeżeli ktoś trzeźwo myśli to się skapnie , że tak mówią tylko winowajcy.
Ale nic więcej ja nie mam do dodania , i ty też lepiej się nie pogrążaj bo nic mądrego na razie nie napisałeś.
Trzeba czekać aż jakiś admin wbije, i ogarnie sprawę.

dragosGWL, jest dumnym użytkownikiem CraftServer.pl Minecraft Server Serwery Minecraft od Aug 2015.
02-08-2016 09:09 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika
IronBoys Offline
Junior Member
**

Liczba postów: 10
Dołączył: Feb 2016
Reputacja: 0 Dodaj Diaxa
Pomogłem? Daj Diaxa!
Post: #10
RE: Problem z GoToMonster
Ja mówię prawde,Że ty bronisz twojego kolegi to dobrze ale nie kłam mówisz że ja się pogrążam ??
To wy się pogrążacie w kłamstwie,Nie mam nic do dodania bo już pisałem wszystko jak było,a kłamał jak wy nie będę .

IronBoys, jest dumnym użytkownikiem CraftServer.pl Minecraft Server Serwery Minecraft od Feb 2016.
02-08-2016 09:12 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Wątek zamknięty 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości